dilluns, 8 de setembre del 2008

Nova enquesta!


He afegit una nova enquesta per a saber quina d'aquestes 10 sèries d'animes us ha agradat més, m'agradaria molt que els qui votessiu em deixessiu un comentari dient-me el per què us ha agradat i perque l'heu votat!!!

Jo sens dubte trio Fushigi Yûgi, té una historia molt bona basada en creençes reals, doncs el culte als Déus dels 4 punts cardinals ve d'antic a l'antiga Xina i és cert que alla les contsel·lacions estan distribuïdes segons les 4 regions (cadascuna governada per un dels 4 Déus)
a demés la història explica les aventures d'un grup de persones no nomès juntes per l'afer de realitzar el ritual d'invocació de Suzaku i per a trobar ls demés estrelles, sino que també estan juntes perque s'estimen i es tenen apreçi, junts descobriran moltes coses, i la Miaka, la nostra protagonista patirà un canvi que la farà ésser més madura degut a l'enfrontament amb la seva millor amiga, la Yui.


Bé i vosaltres, quina sèrie us agrada més??






5 comentaris:

kuroratsu ha dit...

ONE PIECE!! ¬¬ Treu naruto i posa one piece!! T_T Que es el que falta! També falta fairy tail!! :O!! N' has deixat massa pel cami T_T I massa bones Y_Y No puc votar T_T

Omega ha dit...

De les que has posat només n'he vist la meitat: Naruto, Sakura la caçadora de cartes, El Detectiu Conan, Bleach i El Doctor Slump.

Sakura està bé però avui en dia considero que hi ha series molt més bones.

El Detectiu Conan m'agradava molt però no sé perquè el vaig deixar de veure. Encara és un misteri tot el que envolta a aquells individus que el van rejovenir?

Bleach... està molt ben considerat però va a dies, hi ha hagut dies que m'empassava 4 o 5 capítols seguits (per a mi això és molt)i d'altres que m'entrava son. Actualemtn m'he quedat amb el primer "relleno" :$

El Doctor Slump... de petit el mirava però mai m'ha agradat. Aquell sentit de l'humor no fa per mi.

Com ja deus haver-te imaginat he votat per Naruto. No et sabria dir ben bé què és el que més m'agrada; potser els personatges (el ANruto és molt bo tot i que els meus preferits són en Jiraiya i en Kakashi)o la combinació d'acció i humor.

Fa dies que vaig veure l'entrada però em vaig dir que l'endemà et comentava que tenia poc temps i ja hoveus... Sorry $

Vagi molt bé!!

PD: Dos del millors animes que he vist són Full Metal Alchemist i Death Note.

Omega ha dit...

Ei!

He vist el comentari que m'has deixat i després de pensar-m'ho moltíssim (crec que no he arribat al minut xd) et passo la direcció (tot i que és la mateixa que tinc al perfil): LlunaBlanca.O@hotmail.com

Un cop m'hagis agregat i em connecto (normalment a la nit)ja parlarem.

Salut i sort!!

El Dorat ha dit...

Doncs jo, i potser no sé el que em perdo, sóc poc aficionat al Manga (amb algunes excepcions, com "Bola de Drac" i "Yura i Makoto").

Tal vegada hi hauria de dedicar més temps... però la meva passió literària va més aviat amb la filosofia, per extrany que pugui semblar.

Et felicito per la teva web, a primera vista té molt bona pinta, la tindré en compte per a visitar-la amb el temps. Et guardaré d'ella un enllaç als preferits.

¡Cuida't, i fins la pròxima!

InsatiableMitsu ha dit...

Ayashi No Ceres, les raons te les he explicat moltes vegades ^^

Sóc la Mitsu.